AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri morarmış birini görmek

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, gelir elde edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri morarmış birini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında mor göz görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işarettir.

Kahve falında gözleri morarmış birini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında gözü morarmış görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz morartmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının gözünü morarmış görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalettir.

Kahve falında birinin gözünü morartmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir