AnaSayfa / Genel / Kahve falında paralarını kaybetmek

Kahve falında paralarını kaybetmek

Kahve falında paralarını kaybetmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paralarını kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında para bulmak ve kaybetmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Kahve falında para kaybetmek çaldırmak gerçeklikten uzaklaşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında paralarını kaybetmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında emanet para kaybetmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü para kaybetmek her türlü konforsa sahip olunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para kaybetmek bulmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında denizde para kaybetmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında borsada para kaybetmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir