AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı kaybetmek

Kahve falında çorabı kaybetmek

Kahve falında çorabı kaybetmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çorabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Kahve falında çorabını kaybetmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çoraplarını kaybetmek zor bir durumda kalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı kaybetmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap kaybetmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kat çorap giymek kudret ve hikmet sahibi olacağına, elinize para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bebek çorabı görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir