AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini bağlamak

Kahve falında gözlerini bağlamak

Kahve falında gözlerini bağlamak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini bağlamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözlerini bağlamak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında göz bağlamak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında gözünü bağlamak ekmeğin ve paranın da artacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında öküzü bağlamak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek bağlamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beline şal bağlamak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu bağlamak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak çok büyük borçlar alacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir