AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu bağlamak

Kahve falında kuzu bağlamak

Kahve falında kuzu bağlamak işsizlerin iş sahibi olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu bağlamak gördüyseniz:

  • Çevre desteğinin yüksek olabileceği bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında kuzu bağlamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koç bağlamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı bağlamak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik bağlamak mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı iple bağlamak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Kahve falında kapı bağlamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, düşmanından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına ip bağlamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, meşakkate düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir