AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü bağlamak

Kahve falında gözünü bağlamak

Kahve falında gözünü bağlamak gelişim içine girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünü bağlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında gözlerini bağlamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz bağlamak yaşamın daha kolay hale geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünü bağlamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bone bağlamak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kısmetli kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında halat bağlamak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir