AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline şal bağlamak

Kahve falında beline şal bağlamak

Kahve falında beline şal bağlamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beline şal bağlamak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında beline şal bağlamak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil şal bağlamak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal bağlamak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi şal bağlamak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah şal bağlamak yollarını ayıracağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında belini bağlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret eder.

Kahve falında beline kuşak bağlamak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında beline ip bağlamak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, başarısız olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir