AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek bağlamak

Kahve falında köpek bağlamak

Kahve falında köpek bağlamak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Kahve falında köpeği bağlamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak önünü göremez olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek bağlamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği bağladığını görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet eder.

Kahve falında parmağına ip bağlamak borçların kapanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını bağlamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir