Kahve falında gözlerini açmak

Kahve falında gözlerini açmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini açmak gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında göz kalemi açmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında gözlerini açmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında denizde gözlerini açmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağı açmak duraklama yaşanacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilik açmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında evin ışıklarını açmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalettir.

Kahve falında eczane açmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin kapısını açmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir