AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gözlerini açmak

Kahve falında denizde gözlerini açmak

Kahve falında denizde gözlerini açmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, şansının artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Kahve falında denizde gözlerini açmak gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Kahve falında denizde gözlerini açmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında göz kalemi açmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini açmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Kahve falında denizde göz görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek hamuru açmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak kapamak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işletme açmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir