AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk bayrağı açmak

Kahve falında türk bayrağı açmak

Kahve falında türk bayrağı açmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk bayrağı açmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında türk bayrağı açmak kazancın yar yarıya düşeceğine, bir süre zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını öpmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında türkiye bayrağı görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında dalgalanan türk bayrağı görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında elinde türk bayrağı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında türk bayrağını sallamak zor günlerin biteceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalet eder.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yarınlarına inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük türk bayrağı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir