AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilik açmak

Kahve falında ilik açmak

Kahve falında ilik açmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilik açmak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler için yüksek miktarlı harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ilik açmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında düğme iliği açmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında ilik kanseri olmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, heveslerinin de azalacağına alamet eder.

Kahve falında ilik görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ilik nakli görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilik vermek her zaman çok mutlu olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ilikli iğne görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir