AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri yeşil görmek

Kahve falında gözleri yeşil görmek

Kahve falında gözleri yeşil görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri yeşil gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında gözleri yeşil olmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil gözlü erkek bebek görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü olduğunu görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil göz görmek dualarının kabul olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında gözlerin yeşil olduğunu görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir