AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri yeşil olmak

Kahve falında gözleri yeşil olmak

Kahve falında gözleri yeşil olmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri yeşil olmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında göz renginin yeşil olduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk göz görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi gözünü yeşil görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz kalemi almak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında su yeşili göz görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü bayan görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir