AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil göz gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi ve yeşil göz görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yeşil göz görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iri mavi göz görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü olmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri mavi görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir