AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü olduğunu görmek

Kahve falında yeşil gözlü olduğunu görmek

Kahve falında yeşil gözlü olduğunu görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Kahve falında kendi gözlerinin yeşil olduğunu görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yeşil gözlü görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında gözünün yeşil olduğunu görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bayan görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su yeşili göz görmek hastalıkların sona ereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlerini yeşil görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir