AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört gözlü kedi görmek

Kahve falında dört gözlü kedi görmek

Kahve falında dört gözlü kedi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dört gözlü kedi gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına tabir olunur.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir