AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünü morartmak

Kahve falında birinin gözünü morartmak

Kahve falında birinin gözünü morartmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin gözünü morartmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında mor göz görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünün altını mor görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında göz altını mor görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında göz morartmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin altını mor görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında göz altı morluğu görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, başarılarının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir