AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü mor görmek

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek içinin huzurla dolacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gözünü mor gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler stres yaratabilirler.

Kahve falında birinin gözünü morartmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor göz görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında gözü morarmış görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında göz altında morluk görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü morarmış birini görmek geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözünü mor görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir