AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri küçük görmek

Kahve falında gözleri küçük görmek

Kahve falında gözleri küçük görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında gözleri küçük gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında gözlerini küçük görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri küçük görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük göz görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük şehir görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir arabaya binmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir