AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük şehir görmek

Kahve falında küçük şehir görmek

Kahve falında küçük şehir görmek refaha erileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, insanlara öncülük edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük şehir gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında küçük şehir görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehirde dolaşmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, güzel günlerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında boş şehir görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında başka bi şehire gitmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, iyi günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel şehir görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Kahve falında şehirden köye taşınmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında şehir dışına gitmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir