AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir arabaya binmek

Kahve falında küçük bir arabaya binmek

Kahve falında küçük bir arabaya binmek karın artacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında küçük arabaya binmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir arabaya binmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında küçük gemiye binmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında küçük ata binmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir uçağa binmek insanların yolunu aydınlatacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük uçağa binmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bisiklete binmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük araba sürmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir