AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri görmemek

Kahve falında gözleri görmemek

Kahve falında gözleri görmemek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri görmemek gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi görmek imkânların çok daha iyi olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Kahve falında birini üç gözlü görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerini kör görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet eder.

Kahve falında üç gözlü insan görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden vurulmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, işinde itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir