AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini üç gözlü görmek

Kahve falında birini üç gözlü görmek

Kahve falında birini üç gözlü görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini üç gözlü gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Kahve falında gözleri bağlı olmak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin gözünü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri kör görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte göz görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel göz görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri yummak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir