AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözlü insan görmek

Kahve falında üç gözlü insan görmek

Kahve falında üç gözlü insan görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, doğru karar veremeyeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç gözlü insan gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözlü insan görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında insan gözü görmek kendisini ailesine vereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalettir.

Kahve falında gözü olmayan insan görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek emeklerinin karşılığını alacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla göz göze gelmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok gözlü insan görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük bir makama geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir