AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini görmek

Kahve falında gözlerini görmek

Kahve falında gözlerini görmek kazancını iki kat arttıracağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerini gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında göz kapağını görmek uzun sohbetler edeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şaşı göz görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte göz görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızla göz göze gelmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri mavi bebek görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Kahve falında bebek gözleri görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, güçlendikçe güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında gözü kapalı görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan gözü görmek yolunda huzurla devam edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir