AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan atlamak

Kahve falında arabadan atlamak

Kahve falında arabadan atlamak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, büyük adımlar atılacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arabadan atlamak gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında arabayla atlamak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan atlamak rızıksız kalacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında giden arabadan atlamak iyi hissedeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Kahve falında arabadan atladığını görmek daha rahat para kazanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yüksekten atlamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir