AnaSayfa / Genel / Kahve falında giden arabadan atlamak

Kahve falında giden arabadan atlamak

Kahve falında giden arabadan atlamak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında giden arabadan atlamak gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında giden arabadan atlamak işsiz ve aşsız kalmayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak büyük rahatlık yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksekten atlamak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında arabadan atlamak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla atlamak adının fesada karışacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında arabadan atladığını görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada süratli gitmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir