AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hane içine ay doğacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden atlamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir