AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak iki tarafın da çok sevineceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak galibiyetlerinin de çoğalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak rahat bir hayat sürüleceğine, çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan atlamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir