AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla atlamak

Kahve falında arabayla atlamak

Kahve falında arabayla atlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında arabayla atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Kahve falında giden arabadan atlamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksekten atlamak beklediği haberin gelmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan atladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla atlamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında arabadan atlamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir