AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri açılmak

Kahve falında gözleri açılmak

Kahve falında gözleri açılmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kolay yollardan kazanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri açılmak gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında gözleri açılmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin açıldığını görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünün açıldığını görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, bereket ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka açıp pişirmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek psikolojik olarak düzeleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulur.

Kahve falında açılmayan kapıyı açmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir