AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek

Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek

Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine ateş açıldığını gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında ateş açılmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka açıldığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin açıldığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında denize açıldığını görmek işlerin kara geçeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında denizlere açılmak yanlış yatırımlar yapılacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini açıp dua etmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir