AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün açıldığını görmek

Kahve falında gözünün açıldığını görmek

Kahve falında gözünün açıldığını görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün açıldığını gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin açıldığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Kahve falında gözünün açıldığını görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri açılmak herkesin rahat edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında denize açıldığını görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini açıp dua etmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında elleri açıp dua etmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir