AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yenisinin başlayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalettir.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün açıldığını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlerinin açıldığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözleri açılmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kalp gözü görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukur açıldığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hamur açıldığını görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir