AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri açık ölmek

Kahve falında gözleri açık ölmek

Kahve falında gözleri açık ölmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Kahve falında gözleri açık ölmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında birinin gözü açık öldüğünü görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında gözü açık ölmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri açık ölmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek zarara uğrayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözü açık gitmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü açık uyumak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir