AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kafasını toparlayacağına, hem ün sahibi olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gözü açık öldüğünü gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Kahve falında gözleri açık ölmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözü açık ölmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözü açık öldüğünü görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek gelirinin garanti olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında açık renk göz görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek işbirliği içinde olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün gözlerini açık görmek hayatın pahalılaşmasına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir