AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü açık uyumak

Kahve falında gözü açık uyumak

Kahve falında gözü açık uyumak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yüzünde güller açacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözü açık uyumak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Kahve falında gözü açık uyumak kısmetli kapıların açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık havada uyumak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık uyumak o kapıyı kapatacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri açık ölmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözlerini açık görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gözü açık gitmek mekân değiştireceğine, zayıflayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir