AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gözü açık görmek

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hastalıklarının son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gözü açık gördüyseniz:

  • İş hayatınıza özen gösterin.

Kahve falında ölünün gözlerini açık görmek üzüleceğine, pişman olacağına, gönül kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kafasına göre birini bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında gözü açık uyumak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Kahve falında gözü açık gitmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Kahve falında gözleri açık ölmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık renk göz görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir