AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp gözü açık birini görmek

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp gözü açık birini gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kalp ameliyatı olmak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kalp gözü görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Kahve falında gözü açık ölmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek rızkın gittikçe azalacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında ölünün gözlerini açık görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gözü açık öldüğünü görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir