AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü açık gitmek

Kahve falında gözü açık gitmek

Kahve falında gözü açık gitmek ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü açık gitmek gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Kahve falında gözü açık gitmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün gözlerini açık görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözü açık öldüğünü görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında gözü açık ölmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü açık uyumak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri açık ölmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir