AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından yumruk yemek

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Kahve falında ölüden yumruk yemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına yumruk yemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında babadan yumruk yemek hayırlı bir yola girileceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yumruk yemek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yumruk yemek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden yumruk yemek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir