AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yumruk yemek

Kahve falında birinden yumruk yemek

Kahve falında birinden yumruk yemek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, ayağa kalkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden yumruk yemek gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında göze yumruk yemek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına yumruk yemek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan yumruk yemek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya inanılır.

Kahve falında buruna yumruk yemek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüden yumruk yemek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnuna yumruk yemek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya yumruk yemek çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında gözüne yumruk yemek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir