AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumruk yemek

Kahve falında yumruk yemek

Kahve falında yumruk yemek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aşama kaydedeceğine, kolay yollardan kazanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Kahve falında yumruk yemek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Kahve falında birinden yumruk yemek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında burnuna yumruk yemek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında göze yumruk yemek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yumruk yemek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtına yumruk yemek çarelere kavuşacağına, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Kahve falında buruna yumruk yemek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden yumruk yemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnına yumruk yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir