Kahve falında göze rimel sürmek

Kahve falında göze rimel sürmek cesaretinin yerine geleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, ele geçen parada artış olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında göze rimel sürmek gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında göze rimel sürmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında göze rimel çekmek hayata karşı cesaretini kıracağına, açların doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek tatsız durumların yaşanacağına, keyfin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil rimel sürmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top