AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Kahve falında rimelli kirpik görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kendine rimel sürmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil rimel sürmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında birine rimel sürmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir