AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine rimel sürmek

Kahve falında gözlerine rimel sürmek

Kahve falında gözlerine rimel sürmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine rimel sürmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine rimel sürmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına rimel sürmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze rimel sürmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil rimel sürmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir