AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze rimel çekmek

Kahve falında göze rimel çekmek

Kahve falında göze rimel çekmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, dertlerin günden güne artacağına, karlı işler yapacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göze rimel çekmek gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında göze rimel çekmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Kahve falında göze rimel sürmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rimel çekmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil rimel sürmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek ancak yılmayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına rimel sürmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir