AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze gelmek

Kahve falında göze gelmek

Kahve falında göze gelmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, dünya malı elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze gelmek gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında bir erkek göz göze gelmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle göz göze gelmek kişinin fena halde yanılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle göz göze gelmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle göz göze gelmek memur ise terfi edeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla göz göze gelmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz göze geldiğini görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir