AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine perde inmek

Kahve falında gözlerine perde inmek

Kahve falında gözlerine perde inmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerine perde inmek gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında gözlerine perde inmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne perde inmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında göze perde inmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan perde almak malının artmasını sağlayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde satın almak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Kahve falında perde istemek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak perde görmek aile huzurunuzun bozulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir